Annonseinformasjon

NHI.no og NHI.no PRO – en av Skandinavias største helsenettsider

NHI.no har i dag over 500 000 brukere hver uke. Interessene spenner fra livsstil, kosthold og trening, til sykdom. Dette gjør oss til en av Norges største dedikerte nettside i segmentet helse. Vår viktigste nøkkel til suksess er god kvalitetssikring av alt innhold, som gjør at brukerne kan stole på det de leser hos oss. For deg som annonsør gir dette høy troverdighet og stor tillit.

Vi lanserte NHI.no PRO høsten 2012 for å imøtekomme helsepersonell sitt behov for nyheter og oppdatert fagstoff. Nettsiden har på kort tid blitt Norges desidert mest besøkte nettside for helsepersonell. Vi har ca. 140 000 helsearbeidere som besøker siden hver uke, hvorav 13% oppgir at de er leger. At antall sidevisninger ligger rundt 500 000 for helsepersonell hver uke er en viktig indikator på at innholdet er interessant.

For annonsører

For deg som annonsør betyr disse tallene at forutsetningene for vellykkede annonsekampanjer er optimale. Etter at over 50 forskjellige annonsører har hatt kampanjer på sidene, ser vi at responsen er svært god.

Med pris per vising og klikkgaranti vet du som annonsør nøyaktig hva du betaler for på forhånd, og når klikkprosenten ofte ligger høyt over det som er garantert, er det en bonus uten ekstra kostnad! Vi leverer alltid rapporter med antall visninger og klikk etter endt kampanje.

Pris per visning gir i tillegg en garanti for vellykkede og kostnadseffektive annonsekampanjer også på sommeren og ved høytider; du betaler uansett kun for de antall visninger du får.

 

Unike tilpasninger

Vi jobber kontinuerlig for å bli enda bedre, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Har du spesielle behov kan vi gjøre tilpasninger og skreddersy løsninger. Vi har gjort oss mange nyttige erfaringer i forhold til hva som gir optimal respons og deler gjerne disse erfaringene med deg.

Vi har også en grafiker som kan lage annonsemateriell eller tilpasse eksisterende materiell til riktig format. Dette gjør vi kostnadsfritt ved kjøp av annonsekampanjer. Ta kontakt, så finner vi en optimal løsning!

 

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med våre dyktige og trivelige Key Account Managere:

Arvid Ervik – 911 43 560 – arvid@nhi.no

Kristian Thanem Bjøru – 905 31 444 – kristian@nhi.no

Om NHI.no PRO sine brukere

  • Jobber innenfor helsesektoren 90% 90%
  • Er leger 19% 19%
  • Mener siden holder en høy faglig kvalitet 92% 92%
  • Sier de er spesielt interessert i annonser om legemidler og apotekvarer 60% 60%
  • Ville anbefalt NHI.no pro til en kollega 97% 97%

Om NHI.no sine brukere

  • Har et godt eller meget godt inntrykk av siden 86% 86%
  • Har barn 58% 58%
  • Har høyere utdannelse 62% 62%
  • Sier de er spesielt interessert i annonser om apotekvarer 46% 46%
  • Synes nettsiden har høy troverdighet 92% 92%

Pris per visning og klikkgaranti

Vi har en prisstruktur hvor du betaler en pris per visning. Slik vet du akkurat hva du får for pengene uansett når på året du velger å annonsere. En annonsekampanje om sommeren eller rett før jul er like kostnadseffektiv som ellers. Vi gir i tillegg en klikkgaranti på 0,20 %. Det vil si at om du kjøper 200 000 visninger så garanterer vi at minimum 400 klikker på annonsen. Har du en annonse som leverer dårligere, gir vi deg det antall visninger som skal til for at du får det antall klikk vi har lovet. Dette kan vi gjøre på grunn av høy relevans og riktig målgruppe. Klikkrekorden på siden er på svimlende 2,25 %!

Pris per vising

Pris per visning gjør at du får akkurat det du betaler for. Ingen overraskelser! Vi jobber kontinuerlig for å optimalisere resultatene for den enkelte annonsør.

Klikkgaranti

Vi garanterer minimum 0,20 % klikk på annonsen. Får du mindre enn garantert, gir vi deg så mange visninger som skal til for at du får det vi har lovet deg.
Rekorden på siden er på svimlende 2,25%.

Høy klikkrate

Fordi du når ut til riktig publikum har vi generelt en meget høy klikkprosent på våre annonser. Gjennomsnittene våre er som følger:
2018 (første 4 måneder): 0,22%
2017: 0,27%
2016: 0,26%

Utfyllende rapporter

Underveis og etter endt kampanje sender vi utfyllende rapporter med nøvendig informasjon og statistikk. Slik kan du enkelt måle responsen på akkurat din kampanje.

g

Optimalisering underveis

Vi følger alltid opp kampanjene og gjør justeringer underveis for optimal respons. 

l

Gratis annonseutvikling

Vi har en dyktig grafiker som kan utvikle annonsemateriell om du mangler annonser i riktig format. Dette gjør vi kostnadsfritt for alle som annonserer på våre sider.

Formater

Toppbanner:
980 x 300 / 980 x 240 / 980 x 150
Instream i artikler:
320 x 320 / 320 x 160 / 300 x 250
Nyhetsbrev:
560 x 180

Filformater

Flash, GIF eller JPEG kan benyttes for alle annonseformatene. Ved bruk av flash-materiell må det være med tilsvarende materiell i JPEG eller GIF for nettlesere som ikke viser flash (Fallback).

Maks størrelse på annonsene er 150 kb.

Nyhetsbrev

Vårt PRO-nyhetsbrev går ut hver uke til rundt 22.000 helsepersonell hvorav 13.000 er bekreftede leger.

Vi får svært god respons på PRO-nyhetsbrevet vårt, og har en åpningsrate opp mot 30%. Den gjennomsnittlige klikkraten på PRO-nyhetsbrevet er over 25%.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, så setter vi opp et forslag som gir maksimalt utbytte for din kampanje.