Annonseinformasjon

NHI.no pro – en suksess!

Vi lanserte NHI.no pro høsten 2012 for å imøtekomme helsepersonell sitt behov for nyheter og oppdatert fagstoff. Nettsiden har på kort tid blitt Norges desidert mest besøkte nettside for helsepersonell. Vi har over 100 000 helsearbeidere som besøker siden hver uke, hvorav 9500 er leger. Våre undersøkelser viser at i gjennomsnitt besøker over 20 000 leger siden hver måned. At antall sidevisninger er på over 300 000 for helsepersonell hver uke er en viktig indikator på at innholdet er interessant.

For annonsører

For deg som annonsør betyr disse tallene at forutsetningene for vellykkede annonsekampanjer er optimale. Etter at over 30 forskjellige annonsører har hatt kampanjer på sidene, ser vi at responsen er svært god. Med fast visningspris og klikkgaranti vet du som annonsør nøyaktig hva du betaler for på forhånd, og når klikkprosenten ofte ligger høyt over det som er garantert, er det en bonus uten ekstra kostnad. Vi leverer alltid rapporter med antall visninger og klikk etter endt kampanje. Fast visningspris gir i tillegg en garanti for vellykkede og kostnadseffektive annonsekampanjer også på sommeren og ved høytider; du betaler uansett kun for de antall visninger du får.

Unike tilpasninger

Vi jobber kontinuerlig for å bli enda bedre, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Har du spesielle
behov kan vi gjøre tilpasninger og skreddersy løsninger. Vi har gjort oss nyttige erfaringer i forhold til
hva som gir optimal respons og deler gjerne disse erfaringene. Vi har også en grafiker som kan lage
annonsemateriell eller tilpasse eksisterende materiell til riktig format. Dette gjør vi kostnadsfritt ved
kjøp av annonsekampanjer. Ta kontakt, så finner vi en optimal løsning!

Ta kontakt for informasjon og bestilling av annonser:

   
    Daniel Forfot
   Tlf:+ 47 488 60 868
   E-post: daniel@nhi.no

IMG_1023

   
    Tom Kjeldsberg
   Tlf:+ 47 900 29 625
   E-post: tom@nhi.no

Om NHI.no pro sine brukere

  • Jobber innenfor helsesektoren 90%
  • Er leger 19%
  • Mener siden holder en høy faglig kvalitet 92%
  • Sier de er spesielt interessert i annonser om legemidler og apotekvarer 60%
  • Ville anbefalt NHI.no pro til en kollega 97%

Fast visningspris og klikkgaranti

Vi har en prisstruktur hvor du betaler en fast pris pr visning. Slik vet du akkurat hva du får for pengene uansett når på året du annonserer. En annonsekampanje om sommeren eller rett før jul er like kostnadseffektiv som ellers. Vi gir i tillegg en klikkgaranti på 0,2 %. Det vil si at om du kjøper 200 000 visninger så garanterer vi at minimum 400 klikker på annonsen. Har du en annonsene som leverer dårligere, gir vi det antall visninger som skal til for at du får det antall klikk vi har lovet. Dette kan vi gjøre på grunn av høy relevans og riktig målgruppe. Rekorden på siden er på 1,2 %

 

~

Fast visningspris

Fast visningspris gjør at du får akkurat det du betaler for. Ingen overaskelser!

Klikkgaranti

Vi garanterer minimum o,2 % klikk på annonsen. Får du mindre enn garantert, gir vi så mange visninger som skal til for at du får det vi har lovet deg.

Høy klikkrate

Fordi du når ut til riktig publikum har vi generelt en meget høy klikkprosent på våre annonser. Gjennomsnittet for 2017 er på 0,46 % og rekorden er på 1,2 %. Vi jobber kontinuerlig for å optimalisere resultatene for den enkelte annonsør.

Utfyllende rapporter

Etter endt kampanje sender vi utfyllende rapporter med antall visninger og klikk pr banner. Slik kan du enkelt måle responsen på din kampanje.

g

Optimalisering underveis

Vi følger alltid opp kampanjene og gjør justeringer underveis for optimal respons.

l

Gratis annonseutvikling

Vi har en dyktig grafiker som kan utvikle annonsemateriell om du mangler annonser i riktig format. Dette gjør vi kostnadsfritt for alle som annonserer på NHI.no pro

Formater

Panoramabanner (980 x 150)
Skyskraper (180 x 500)
Artikkelboard (300 x 250)
Artikkelboard side (300 x 250)
Nyhetsbrev (560 x 150)

Filformater

Flash, GIF eller JPG kan benyttes for alle annonseformatene. Ved bruk avflash annonser må det være med en annonse i jpg eller gif for nettlesere som ikke viser flash (Fallback). Maks størrelse på annonsene er 150 kb.

Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev går ut hver uke til 23 000 helsearbeidere hvorav 11 000 er leger. Vi har en høy åpningssrate på over 35 % og antall mottakere vokser statig.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, så setter vi opp et forslag som gir maksimalt utbytte for din kampanje.

Send en epost