Mobilannonser

 

 

Mobilannonser på NHI.no og NHI.no pro

Bruken av mobile enheter som nettlesere har de siste årene økt dramatisk. På våre sider har andelen av besøk fra mobile enheter økt fra 30 % i 2013 til over 60 % i 2015. Dette stiller krav til en stadig tilpasning slik at du som annonsør får en god nok visningsflate for dine annonser.

Med mobiltilpasning blir annonseflatene 4 ganger større på mobil. Synligheten blir mye bedre og klikkprosenten øker med opptil 5 ganger.

 

 

 

Dynamiske og interaktive løsninger

På NHI.no har vi tatt konsekvensen av brukernes adferdsendringer på nett, og tilpasset sidene og annonsevisningene slik at du som annonsør får enda mer igjen for pengene. Dette gir annonseflater som er fire ganger større enn hva tilfellet er fra nettsider som ikke har mobiltilpasset annonsevisninger. Klikkraten er i mange tilfeller femdoblet.

 

Swipe og skalering

Tilpasningene åpner for store muligheter for deg som annonsør. Ved å levere enkle bildefiler, kan vi sette dem sammen og lage interaktive annonser der brukeren kan rotere kubeannonser og klikke på den siden av annonsen som interesserer dem mest. Landingssiden kan være forskjellig for de ulike sidene av annonsen.

 

IMG_1023

   
    Tom Kjeldsberg
   Tlf: +47 900 29 625
   E-post: tom@nhi.no

Ta kontakt for informasjon og bestilling av annonser:

fullsizeoutput_1

   
    Daniel Forfot
   Tlf: +47 488 60 868
   E-post: daniel@nhi.no

Forskjellen på skalerte og mobiltilpassede annonser

Pris per visnings og klikkgaranti – også på mobil

Vi har samme prisstruktur på mobilannonser som vi alltid har hatt på NHI.no. Dette innebærer at du betaler en pris pr visning. Slik vet du akkurat hva du får for pengene uansett når på året du annonserer. En annonsekampanje om sommeren eller rett før jul er like kostnadseffektiv som ellers. Vi gir i tillegg en klikkgaranti på 0,2 %. Det vil si at om du kjøper 200.000 visninger, så garanterer vi at minimum 400 klikker på annonsen. Har du en annonse som leverer dårligere, gir vi deg det antall visninger som skal til for at du får det antall klikk vi har lovet. Dette kan vi gjøre på grunn av høy relevans og riktig målgruppe. Rekorden på siden er på 2,25 %

Vi optimaliserer også kampanjen din slik at annonsen blir synlig både på mobil og pc, slik at du når ut til flest mulig.

 

Pris per visning

Pris per visning gjør at du får akkurat det du betaler for. Ingen overraskelser!

Klikkgaranti

Vi garanterer minimum o,2 % klikk på annonsen. Får du mindre enn garantert, gir vi deg så mange visninger som skal til for at du får det vi har lovet deg.

Høy klikkrate

Fordi du når ut til riktig publikum har vi generelt en meget høy klikkprosent på våre annonser. Gjennomsnittet for 2017 er på 0,46 % og rekorden er på 2,25 %.

Utfyllende rapporter

Underveis og etter endt kampanje sender vi utfyllende rapporter med antall visninger og klikk per banner. Slik kan du enkelt måle responsen på din kampanje.
g

Optimalisering underveis

Vi følger alltid opp kampanjene og gjør justeringer underveis for optimal respons.
l

Gratis annonseutvikling

Vi har en dyktig grafiker som kan utvikle annonsemateriell om du mangler annonser i riktig format. Dette gjør vi kostnadsfritt for alle som annonserer på våre sider.

Formater for mobil

Det er mulig å bruke de ulike formatene på alle plasseringene. Dette inkluderer toppbanner og instream i artiklene:

320 x 320 / 320 x 160 / 300 x 250 

Filformater

Flash, GIF eller JPG kan benyttes for alle annonseformatene. Ved bruk av flash-materiell må det være med tilsvarende materiell i JPEG eller GIF for nettlesere som ikke viser flash (Fallback).

Maks størrelse på annonsene er 150 kb.

Nyhetsbrev

Vi har segmenterte nyhetsbrev som går ut til ulike målgrupper.

Vårt nyhetsbrev for helsepersonell går ut annenhver uke til over 22.000 helsepersonell hvorav 14.000 er leger.

Vårt generelle nyhetsbrev går ut til over 15.000 mottakere hver uke.

Vi har høye åpningssrater mellom 35-46 % og antall mottakere vokser stadig.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, så setter vi opp et forslag som gir maksimalt utbytte for din kampanje.